Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-05@12:02:27 GMT

حال مراکز سونوگرافی اسفراین ناخوش است

تاریخ انتشار: ۱۴ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۱۴۷۵۷

حال مراکز سونوگرافی اسفراین ناخوش است

کمبود دستگاه سونوگرافی و نوبت دهی‌های طولانی باعث وقفه در روند درمان بیماران اسفراین شده و شهروندان اسفراینی برای تشخیص سریعتر بیماری مجبور به رفتن به شهرهای مجاور هستند و نسبت به این وضعیت معترض هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر اترک، اهالی شهرستان اسفراین و همچنین روستاهای دوردست اسفراین  که برای انجام آزمایش سونوگرافی به مراکز درمانی  اسفراین مراجعه می ‌کنند، اغلب با ازدحام بیماران منتظر در نوبت مواجه می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در تنها مرکز خصوصی نیز حداقل زمان نوبت دهی برای ۱۵ روز آینده است و بیماران مجبورند برای انجام سریعتر درمان مسیر اسفراین به یکی از شهرستان های مجاور را طی کنند. این معضل، هم باعث اتلاف وقت بیماران می‌ شود و هم هزینه‌ های درمان این خانواده ‌ها را چند برابر می‌ کند.

گفته می‌ شود شهر اسفراین  بیش از ۳ مرکز سونوگرافی دارد اما مردم اسفراین با وجود چنین امکاناتی متاسفانه درگیر اینچنین مشکلاتی هستند.

 اسفراین فقط یک مرکز خصوصی سونوگرافی مربوط به این کار را دارد. برخی از شهروندان که پیگیر دلیل کمبود دستگاه‌ های بیشتر سونوگرافی هستند، معتقدند شاید آوردن دستگاه جدید سونوگرافی باعث می‌ شود منافع برخی به خطر بیفتد و همان‌ ها مانع آوردن دستگاه جدید می ‌شوند.

نکته قابل توجه دیگر این است که همین مرکز فعال سونوگرافی با هیچ بیمه ای قرداد ندارد .

سال گذشته نیز یک مرکز تصویر برداری دیگر در بخش خصوصی فعال بود که به دلیل عدم همکاری دانشکده علوم پزشکی مجبور به ترک شهرستان و حضور در مشهد شد.

 

 پیامد نبود سونوگرافی

یک بیمار اهل اسفراین که از کمبود دستگاه سونوگرافی دچار آسیب شده است، به خبرنگار سپهرآیین  می ‌گوید: چرا یک شهرستان با وجود این جمعیت و این تعداد روستا  فقط یک مرکز سونوگرافی خصوصی داشته باشد؟  وقتی حجم تقاضای آزمایش سونوگرافی در اسفراین بسیار بالاست، چرا مسئولان برای جبران این کمبود اقدامی نمی ‌کنند؟

حمیده.ن می‌ گوید: در اواخر خرداد ماه سال جاری بعد از چند روز رفت و آمد به سونوگرافی مرکز بیمارستان اسفراین به علت شلوغی بسیار زیاد و نرسیدن نوبت، به تنها مرکز سونوگرافی یکی از پزشکان اسفراین معرفی شدم؛ اما آن مرکز خصوصی به من نوبت ۲۰ تیر ماه را داد و با توجه به اورژانسی بودن شرایط من و اصرار از جانب ما که زودتر نوبت بدهند متاسفانه به هیچ وجه حاضر به همکاری با من نشدند. این شهروند با بیان اینکه مراجعه به شهرستان‌ های مجاور هم برایم مقدور نبود، می‌ افزاید: به علت نوبت طولانی  آن مرکز و همچنین شلوغی سونوگرافی بیمارستان  نبود مرکز خصوصی دیگر، ناچار به بجنورد رفته و سونو خود را انجام دادم که مراحل درمان من به درستی و به موقع انجام گیرد و به دلیل اینکه همسر بنده کارگر هستند جدای از هزینه درمان هزینه بالایی برای رفت وآمد به شهرستان همجوار متقبل شدم .

حمیده.ن می ‌گوید: از مسئولان درخواست دارم نسبت به استخدام چند پزشک متعهد و اضافه کردن چند دستگاه سونوگرافی مبادرت کنند تا هم درمان بیماری در زمان لازم انجام شود و هزینه های رفت امد به شهرهای دیگر به هزینه درمان قشر ضعیف اضافه نشود .

 

فعالیت سه مرکز تصویربرداری در اسفراین

عیسی توحیدی، رئیس بیمارستان امام خمینی (ره) اسفراین در گفتگو با خبرنگار سپهرآیین گفت : هم ‌اکنون در اسفراین سه مرکز تصویر برداری در بیمارستان، کلینیک تخصصی و بخش خصوصی دکتر کاظمی دایر است.

توحیدی در پاسخ به موضوع قرداد نداشتن این مرکز خصوصی اظهار داشت: شرط قرار داد بستن بیمه با یک مرکز رعایت استاندارد ها است و استاندارد یک مرکز تصویر برداری، وجود همزمان دستگاه رادیولوژی و سونوگرافی است و به دلیل اینکه این مرکز خصوصی فقط داری دستگاه سونوگرافی است، نمی تواند با هیچ بیمه ای قرداد داشته باشد و هزینه ها آزاد محاسبه می شود.

وی ادامه داد: برای رفع این مشکل به این مرکز خصوصی فرصتی داده شده است تا با توجه به پیچیدگی تکنولوژی نصب و  دستگاه رادیولوژی، این دستگاه را نصب کند و در اسرع وقت بیمه با این مرکز خصوصی قرداد داشته باشد .

وی افزود: با توجه به سرمایه گذاری سنگین و پیچیدگی تکنولوژی برای تاسیس مرکز جدید در صورتی که پزشک متقاضی جدید باشد حتما استقبال خواهیم کرد .

دکتر توحیدی در ادامه با اشاره به اینکه به طور استاندارد برای هر ۵۰ هزار نفر یک مرکز تصویر برداری لازم است، گفت :در حال حاضر ۴ پزشک متخصص رادیو لوژی وسونو گرافی در شهرستان حضور دارد و سه مرکز متعادل است.

 

روستاییان آسیب‌پذیرترند

کمبود دستگاه سونوگرافی همواره از سوی شهروندان اسفراینی مورد اعتراض بوده است، روستاییان اسفراین اما به دلیل طی کردن مسافت طولانی تر نسبت به این وضعیت معترض هستند.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: مرکز تصویر برداری دستگاه سونوگرافی مرکز خصوصی کمبود دستگاه یک مرکز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۱۴۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین

اورنگ شیخ بیگلو مدیر درمان تامین اجتماعی قزوین گفت: مراکز درمانی تابعه مدیریت درمان تامین اجتماعی استان قزوین شامل ۲ بیمارستان پلی کلینیک و هفت درمانگاه شامل سینا، شهید بهشتی، حمدالله مستوفی، اقبال آذر، دهخدا، نبی اکرم، قائم و پلی کلینیک است.

این مسئول با اشاره به انجام طرح‌های مختلف غربالگری در این مراکز، بیان کرد: غربالگری کولورکتال یا روده بزرگ، برست یا پستان، کانسر سرویس یا سرطان دهانه رحم، قلب نوزاد، دیابت و فشار خون در کلینیک‌های مراکز تابعه طرف قرارداد تامین اجتماعی به انجام می‌رسد.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان قزوین یادآورشد: ۱۱ هزار و ۷۵ نفر در غربالگری روده بزرگ در سال گذشته شرکت داشتند که از این تعداد هشت مورد مثبت گزارش شد و پیگیری درمان این تعداد بیمه شده در حال انجام است و هفت هزار و ۶۲ شهروند غربالگری پستان شدند که از این نیز ۱۸ مورد مشکوک شناسایی و پیگیری لازم در خصوص درمان بیماری و ارجاع به متخصص زنان صورت گرفت.

وی ادامه داد: همچنین در غربالگری سرطان دهانه رحم نیز سه هزار و ۳۵۶ نفر شرکت کردند که ۱۱ مورد مشکوک مورد بررسی قرار گرفت و غربالگری قلب نوزادان که در بیمارستان رازی قزوین کلید خورده و از نیمه دوم سال گذشته نیز در بیمارستان تامین اجتماعی تاکستان انجام شد، طی سال گذشته در مجموع سه هزار و ۴۴۰ نوزاد غربالگری شدند که ۱۷۶ مورد مشکوک گزارش شد و آزمایش و پیگیری‌های لازم در این خصوص انجام شد.

به گفته شیخ بیگلو، ۱۶ هزار و ۹۰۰ بیمار در غربالگری دیابت و فشار خون در کلینیک‌های مراکز تابع استان ویزیت شدند که ۵۳۵ مورد دیابتیک مورد شناسایی قرار گرفتند.

این مسئول در خصوص تجهیزات پزشکی مراکز تامین اجتماعی قزوین نیز اظهار کرد: سال گذشته همچنین ۱۴۲ میلیارد ریال اعتبار جهت خرید تجهیزات پزشکی سرمایه‌ای در اختیار استان قرار گرفت که همه این اعتبارات جذب شد و ۱۶۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار نیز جهت خرید سی تی اسکن شهرستان تاکستان در اختیار این مدیریت قرار گرفت و هم اکنون از لحاظ استقرار تجهیزات پزشکی در شرایط مناسبی به سر می‌بریم.

وی در خصوص تبدیل وضعیت پزشکان، تاکید کرد: ۲۳ پزشک در سال گذشته حائز شرایط تبدیل وضعیت بودند که ۱۸ نفر آنها به وضعیت رسمی تبدیل شدند.

شیخ بیگلو افزود: در حال حاضر مشکلی که با آن مواجه هستیم این است که پزشکان تمایلی به همکاری با مراکز تابعه این مدیریت در حاشیه قزوین و دور از مرکز را ندارند و این مدیریت آمادگی لازم برای جذب متخصص و پزشک عمومی در مراکز درمانی خارج قزوین را دارد.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان قزوین بیان کرد: این مدیریت آماده عقد قرارداد با پزشکان متخصص گوش و حلق و بینی، پوست و مو، دندانپزشک، جراح مغز و اعصاب است.

تعداد اعمال جراحی انجام شده در بیمارستان تامین اجتماعی شهرستان تاکستان طی سال گذشته پنج هزار و ۱۲۷ مورد و در بیمارستان رازی قزوین نیز ۱۴ هزار و ۳۲۸ عمل بود و در حوزه ویزیت پزشک نیز طی این مدت در بیمارستان تاکستان ۲۴۳ هزار و ۹۹۰ مورد و در بیمارستان رازی قزوین هم ۴۲۵ هزار و ۷۳۸ بیمار طی این مدت ویزیت شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • مشکلات پایان‌ناپذیر کادر درمان؛ مدل جدید از مهاجرت شکل گرفته!
  • برگزاری رایگان کلاس‌های آمادگی برای زایمان در یزد
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی؛ مهاجرت پرستاران به بخش خصوصی
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • فاجعه پنهان نظام پزشکی؛ کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی
  • کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی/ مهاجرت کادر درمان به بخش خصوصی
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • فعالیت بیش از ۲ هزار دستگاه اتوبوس بخش خصوصی در تهران