Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا فرمانده سپاه ناحیه آستارا عصر پنجشنبه در آئین راه اندازی مرکز سونوگرافی درمانگاه سیدالشهدا گفت: در این مرکز از ساعت هشت تا ۲۴ با مدیریت ۲ رادیولوژیست مرد و زن تمام سونوگرافی های ساده و رنگی به صورت تخصصی و فوق تخصصی انجام می شود و پیش از این، بیماران برای سونوگرافی رنگی به شهرستان های مجاور می رفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرهنگ بهزاد قنبری بیان کرد: نخستین مرکز سونوگرافی آستارا توسط بخش خصوصی راه اندازی شده بود و ۴۴ نیروی انسانی در درمانگاه سیدالشهدای سپاه آستارا فعال است و در برخی از ایام، طرح ویزیت رایگان نیازمندان در این درمانگاه اجرا می شود.

فرید بصیری مقدم سرپرست شبکه بهداشت و درمان آستارا هم گفت: درمانگاه سیدالشهدا کمبودهای حوزه بهداشت و درمان شهرستان را جبران می کند و بین آن و بیمارستان همکاری خوبی وجود دارد.

رئیس جمعیت هلال احمر آستارا هم در آئین راه اندازی بانک امانات تجهیزات پزشکی این جمعیت گفت: شهروندان و خیران می تواند تجهیزات درمانی تازه یا بلا استفاده خود نظیر ویلچر، تخت، ساکشن، کپسول اکسیژن، اکسیژن ساز، عصا، واکر و سایر ملزومات مورد نیاز بیماران را به این بانک تحویل دهند تا در اختیار بیماران قرار گیرد.

حسین خورشیدی افزود: با توجه به شیوع کرونا و ممنوعیت برگزاری مراسم خاکسپاری و ترحیم، در روزهای گذشته تعدادی از خانواده ها هزینه تدفین و ترحیم درگذشتگان خود را برای تامین تجهیزات پزشکی وقف کردند.

۳۰ آبان تا ۶ آذرماه هفته بسیج است.

 شهرستان آستارا با ۹۱ هزار نفر جمعیت در منتهی الیه غرب استان گیلان و همسایگی جمهوری آذربایجان قرار دارد.

برچسب‌ها آستارا تجهیزات پزشکی ویروس کرونا هفته بسیج سازمان بسیج مستضعفان بهداشت و سلامت جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران پروندهٔ خبری بسیج، پیشرو خدمت، امیدآفرین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آستارا تجهیزات پزشکی ویروس کرونا هفته بسیج سازمان بسیج مستضعفان بهداشت و سلامت جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران آستارا تجهیزات پزشکی ویروس کرونا هفته بسیج سازمان بسیج مستضعفان بهداشت و سلامت جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران اخبار کنکور تجهیزات پزشکی راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۱۶۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی‌شود

به گزارش خبرآنلاین، دکتر مرتضی صانعی طاهری در آستانه برپایی سی و نهمین کنگره انجمن رادیولوژی ایران که ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت ماه در محل هتل المپیک تهران برگزار می شود، سخن می گفت با اعلام این خبر افزود: با این که هوش مصنوعی توانسته در قسمت‌های مختلف حوزه سلامت وارد شود، اما به دلایل زیاد از جمله پیچیدگی های حوزه پزشکی باعث حذف پزشک نشده است و از اینکه هوش مصنوعی بتواند، تمام فعالیت های یک پزشک را انجام دهد، فاصله بسیار زیادی داریم.

به گزارش راوبط عمومی انجمنه رادیولوژ، وی با تاکید بر اینکه درآینده پزشکانی موفق تر خواهند بود که بتوانند با هوش مصنوعی کارکنند و از این مهارت بهره ببرند، تصریح کرد: میزان تاثیر پذیری رشته های مختلف پزشکی از هوش مصنوعی متفاوت است و برخی رشته ها مثل رادیولوژی بسیار تحت تاثیر هوش مصنوعی قرار گرفته اند. به همین منظور یکی از محورهای اساسی کنگره امسال انجمن رادیولوژی ایران نقش هوش مصنوعی در رشته رادیولوژی است که مورد بحث و بررسی متخصصان این رشته قرار خواهد گرفت. در این کنگره چالش های مربوط به هوش مصنوعی و نیز مباحث دیگر از جمله تصویربرداری سیستم عضلانی/اسکلتی، زنان و بارداری، سر وگردن و همچنین اخلاق پزشکی در رادیولوژی ارایه خواهد شد.

به گفته دکتر صانعی طاهری از هوش مصنوعی می توان در تسریع و افزایش دقت تصویربرداری، کاهش دوز اشعه دریافتی بیماران، پردازش سریعتر و دقیق تر تصاویر، ارتقای کیفیت تصویر برداری قلبی عروقی، تشخیص سریعتر سرطان ها، تصویربرداری سایر ارگان ها و تصویربرداری جنین می توان بهره گرفت .

وی ادامه داد: از دیگر کاربردهای هوش مصنوعی در رشته رادیولوژی می توان به وقت دهی بیماران، کمک به انتخاب بهترین پروتکل درمانی به منظور تعیین میزان اشعه دریافتی و در روند تصویربرداری بازسازی ها، افزایش کیفیت تصاویر، اندازه گیری ها، مستند سازی، کمک به جمع آوری و استخراج اطلاعات بیماران نام برد.

رییس انجمن رادیولوژی ایران یادآور شد: یکی از نمونه های بارز مطالعات هوش مصنوعی در رادیولوژی در دوران پاندمی کووید بود که پزشکان سراسر دنیا با حجم بالای کار و کار طاقت فرسا و شرایط بحرانی تشخیصی روبرو بودند. انجمن رادیولوژی نیز تجربه مدیریت موفقی برای ارایه خدمات تله رادیولوژی و ارائه خدمت به هم میهنان سراسر کشور داشت.

وی گفت: کنگره رادیولوژی ایران یکی از بزرگ ترین کنگره های تخصصی پزشکی در کشور به شمار می رود که همه ساله میزبان استادان داخلی و خارجی و نیز رادیولوژیست ها و سایر رشته های تخصصی است. این کنگره با حضور بیش از چهار هزار نفر از رادیولوژیست ها، دستیاران رادیولوژی و رشته های مرتبط و نیز با حضور بیش از چهار صد سخنران به ارایه جدیدترین دستاوردهای علم تصویربرداری می پردازد.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903141

دیگر خبرها

  • آبگرفتگی در درمانگاه شهر چوئبده بیماران را به دردسر انداخت + فیلم
  • جزیره قشم میزبان گروه پزشکان جهادی
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود
  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی‌شود
  • هزینه راه اندازی باشگاه بدنسازی در سال ۱۴۰۳
  • بسیج‌ سازندگی در عرصه‌های مورد نیاز کشور خوش درخشیده است
  • ارائه خدمات رایگان پزشکی در قصر قند
  • جلوگیری از خسارت سیل با تجهیزات بسیج سازندگی در مختاران
  • اهدای تجهیزات پزشکی به بیمارستان تکاب
  • شک و تردید سالم است، اما در پزشکی می‌تواند خطرناک باشد!