Web Analytics Made Easy - Statcounter

تصویربرداری (عکسبرداری با اشعه ایکس، سی تی اسکن، اسکن ام آر ای، اولتراسوند) یکی از ابزارهای کلیدی حل مشکل در حوزه ی پزشکی است.

به گزارش ایسنا بنابر اعلام مجتمع درمانگاهی خیریه ولیعصر، در بسیاری از مواقع کیفیت این تصویربرداری همراه با مهارت ترجمه ی تصاویر رادیولوژیست، می‌تواند تفاوت تشخیص درست یا نادرست را رقم بزند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیمارانی که عکسبرداری با کیفیت پایینی را دریافت می‌کنند، در بهترین حالت، وقت خودشان را برای تکرار تصویربرداری تلف کنند و در بدترین حالت، از تشخیص درست بیماریشان باز می‌مانند و در نهایت تنها صورت‌حسابی گزاف روی دستشان می‌ماند که باید پرادخت کنند.

در این مقاله، در مورد عواملی بحث خواهیم کرد که به توصیه ی رادیولوژیست‌ها (پزشکان متخصص در تفسیر تصاویر پزشکی)، بیماران باید هنگام انتخاب یک مرکز تصویربرداری خوب، به دنبال آن باشند.

معیارهای انتخاب یک مرکز رادیولوژی و سونوگرافی خوب در تهران و شهر ری

اعتبارنامه مرکز تصویربرداری

به شما پیشنهاد می‌کنیم در صورت علاقه‌مندی به کسب اطلاعات بیشتر در مورد تصویربرداری دو مقاله مرتبط با رادیولوژی و سونوگرافی سایت ری‌کلینیک را مطالعه کنید. یک مرکز رادیولوژی و سونوگرافی خوب باید مورد تأیید مقامات باشد. اکثر مراکز در ایران دارای اعتبارنامه هستند، اما باز هم بهتر است از معتبر بودن مراکز رادیولوژی و سونوگرافی اطمینان حاصل کنید.

آیا مرکز تصویربرداری مد نظر، از تجهیزات باکیفیتی استفاده می کند؟

فناوری تصویربرداری پزشکی، هر سال رو به پیشرفت است و کلینیک‌های پزشکی باید خود را با این پیشرفت وفق دهند تا بتوانند پای به پای این مراکز در حوزه درمان گام بردارند. مراکز تصویربرداری باید دارای تجهیزات کافی جهت رفع نیازهای بیماران باشد. به عنوان مثال، یک دستگاه اسکن ام آر آی با قدرت مغناطیسی ۱.۵ تسلا، تنها برای عکسبرداری از قسمت‌های اصلی بدن مناسب است. اما دستگاه ام آر آی با قدرت مغناطیسی ۳ تسلا، برای تصویربرداری از ساختارهای کوچکتر مانند ستون فقرات، آرنج یا مچ دست مناسب است. به طور کلی، شما باید از مراجعه به کلینیکی که از دستگاه ام آر آی ​​کمتر از ۱.۵ تسلا استفاده می کند خودداری کنید. چرا که این کار فقط منجر به نتایج بی کیفیت و تشخیص اشتباه می‌شود.

اگر به خدمات رادیولوژی نیاز پیدا کردید بدانید که مرکز همچنین باید دارای مواد کنتراست (ماده حاجب) با استاندارد بالا مانند آیوپامیدول یا ایزو برای بهبود نتایج تصویربرداری باشد. استفاده از چنین عواملی برای تشخیص و ارزیابی دقیق هر گونه آسیب یا ضایعه ضروری است. برای ارزیابی نوع و کیفیت تجهیزات مرکز، می‌توانید در مورد تعداد بیمارانی که به دلیل تصویربرداری نامشخص نیاز به معاینه مجدد دارند سؤال کنید یا می توانید مستقیماً از پزشک اصلی خود بخواهید که در این مورد به شما کمک کند.

داشتن رادیولوژیست های مجرب و کارآزموده

سومین عاملی که باید در نظر گرفت ، اعتبار رادیولوژیست های شاغل در مرکز تصویربرداری است. رادیولوژیست‌ها افرادی هستند که نتایج تصویربرداری را تفسیر می‌کنند، در حالی که پزشک خانواده یا پزشک خصوصی شما کسی است که نتایج را دریافت می‌کند و همه چیز را برای شما توضیح می‌دهد. رادیولوژیست ماهر و آگاه بودن، به معنای گذراندن دوره پزشکی و رزیدنتی نیست.

مراکز خوب، نتایج سریعی ارائه می‌دهند

رادیولوژیستی را انتخاب کنید که بتواند در اسرع وقت پاسخ نتایج را به شما ارائه دهد. آنها باید بتوانند اسکن ها و تصاویر را به سرعت تحویل دهند و شما را مجبور نکنند دو هفته یا بیشتر منتظر بمانید. همچنین، آنها باید نتایج یا سوابق پزشکیتان را به محض خروج شما از مرکز، برای پزشک شما ارسال کنند. قبل از رزرو وقت ملاقات با یک مرکز تصویربرداری، در مورد این موارد از آنها سوال بپرسید.

ایمنی

در یک مرکز تصویربرداری خوب باید دقت شود در هنگام انجام اسکن یا سایر عکسبرداری‌ها، تشعشعات کمی ساطع شود. علاوه بر این، ایمنی دستگاه‌ها و ابزارها نیز یکی دیگر از جنبه‌های مهم است. کوتاهی کردن در امر بررسی ایمنی و چک کردن سالیانه دستگاه‌های عکسبرداری، می‌تواند منجر به این شود که بیماری در حین عکسبرداری در دستگاه ام آر آی گیر کند، و این مورد اصلا برازنده یک مرکز تصویربرداری خوب نیست.

هزینه معقول

بر کسی پوشیده نیست که هزینه‌ی خدمات بهداشتی درمانی معمولاً گران است. از چندین مرکز برای تست‌های مختلف محدوده قیمت آنها را بخواهید تا بدانید کدام معقول‌ترین قیمت‌ها را ارائه می‌دهد. اگر بیمارستانی پیدا کردید که روش‌های تصویربرداری کم‌هزینه‌تری را ارائه می‌دهد، می‌توانید به آن مراجعه کنید، به خاطر داشته باشید که بیمارستان‌ها همیشه از بروزترین و مجهزترین دستگاه‌ها استفاده نمی‌کنند و این احتمال وجود دارد که در آنجا از یک اسکنر ام آر آی قدیمی استفاده کنند. به دنبال یک مرکز تصویربرداری مستقل معتبر باشید که نرخ‌های مناسبی را ارائه می‌دهد.

محل یا موقعیت مکانی مرکز تصویربرداری

بسته به شرایط بیمار، ممکن است بخواهد به یک مرکز تصویربرداری تشخیصی که موقعیت مناسبی دارد مراجعه کند. در این صورت موقعیت مکانی مرکز و اینکه آیا یک مرکز خاص با سایر متخصصان نزدیک‌تر است یا خیر را در نظر بگیرید.

تصمیم در نهایت با شماست

اغلب اوقات پزشک یا بیمه شما را به یک مرکز رادیولوژی و سونوگرافی خاص ارجاع می‌دهد. درک این نکته مهم است که فقط به این دلیل که پزشک شما را به یک مرکز خاص ارجاع می‌دهد به این معنی نیست که این مرکز بهترین مکان برای شما یا مراقبت از شماست. چرا که گاهی اوقات به مقرون به صرفه‌ترین مرکز ارجاع داده می‌شوید و نه لزوما به بهترین آن. در نهایت، تصمیم‌گیری با خود شماست.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مرکز رادیولوژی و سونوگرافی عکسبرداری پزشکی مرکز رادیولوژی و سونوگرافی یک مرکز تصویربرداری رادیولوژیست ها ام آر آی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۴۵۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیح دانشگاه تهران درباره انتخاب همسر ابراهیم رئیسی به‌عنوان عضو هیات جذب دانشکده علوم خانواده

به گزارش خبرآنلاین از مهر، رئیس دانشگاه تهران در این مراسم با اعطای حکمی انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور را به عنوان عضو وابسته هیأت علمی و عضو هیأت اجرایی جذب هیأت علمی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران معرفی و منصوب کرد. محمد مقیمی، همچنین جمیله علم الهدی عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی و همسر رئیس جمهور را به عنوان عضو دیگر هیأت اجرایی جذب هیأت علمی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران معرفی کرد.

روابط عمومی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران، نسبت به برخی حاشیه‌سازی‌ها درباره بهره‌مندی از ظرفیت شخصیت‌های حقوقی مرتبط با مأموریت‌ها و فعالیت‌های این دانشکده، واکنش نشان داد.

متن توضیح روابط عمومی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به این شرح است:

باسمه تعالی

در پی انتشار هدفمند برخی اخبار در خصوص انتصابات صورت گرفته در دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به استحضار عموم دانشگاهیان می‌رساند که دانشکده علوم خانواده با هدف تأمین نیروی انسانی متخصص در راستای تحکیم بنیان خانواده، افزایش مشارکت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی زنان، توجه به عرصه خانواده، جمعیت و سلامت آن، تولید دانش بومی، بازبینی و طراحی رشته‌های مرتبط به منظور کاهش چالش‌های این حوزه و بر اساس اصول حاکم بر قانون اساسی، منویات مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت مردمی شکل گرفته است. برای تحقق اهداف مذکور، شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده تشکیل گردیده است که برخی از کارکردهای مورد انتظار این شورا عبارتند از:

• سیاستگذاری و نیازسنجی برای جذب هیأت علمی دانشکده بر اساس سیاست‌ها و استانداردهای دانشگاه تهران؛

• تعیین راهبردها برای متمرکزسازی و ایجاد پایگاه علمی، پژوهشی، تخصصی و همچنین اجرایی در راستای بهبود نقش‌پذیری خانواده در نظام اجتماعی در قالب نگرش خانواده به مثابه بنیان اجتماع.

• تجمیع میان رشتگی‌های موجود در حوزه مطالعات خانواده و رشته‌های مشابه

• زیست بوم‌سازی و توسعه چندبعدی فعالیت‌های مرتبط با خانواده، زنان و جمعیت

• توسعه مطالعات میان رشتگی با هدف قرار دادن محور سلامت خانواده از منظرهای سلامت اجتماعی، سلامت جسمی، روحی، معنوی و فکری

• طراحی الگوهای علمی و نهادهای پژوهشی برای توسعه و ارتقای شاخص‌های رفاه اجتماعی بر پایه و محوریت خانواده

• تقویت مشارکت اجتماعی خانواده محور و زنان در مواردی همچون نوآوری، کارآفرینی، اقتصاد خانواده محور و کارآفرینی مبتنی بر مشارکت خانواده

• طراحی سازوکارها و برنامه‌ها به‌منظور مشارکت فعال و پویا در حوزه مسائل و چالش‌های مرتبط با خانواده

• طراحی سازوکارهای عملیاتی به‌منظور پرورش و ارتقای شایستگی‌های پژوهشگران کوشا در حوزه خانواده

شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده مرکب از اعضایی با شخصیت حقوقی و حقیقی است که برخی از اعضای حقوقی آن عبارتند از:

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر انسیه خزعلی)

دبیر ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر جمیله علم الهدی)

دبیر ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر فهیمه فرهمند پور)

مشاور امور زنان و خانواده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری (خانم دکتر فخرالسادات نصیری)

مشاور امور زنان و خانواده رئیس دانشگاه تهران (خانم دکتر فاطمه یزدیان)

علاوه بر شخصیت‌های حقوقی مذکور، برخی شخصیت‌های علمی و دانشگاهی فعال در حوزه زنان و خانواده از دانشگاه تهران و سایر دانشگاه‌های ایران و جهان نیز عضو حقیقی شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده هستند که توسط رئیس دانشگاه تهران منصوب شده و یا خواهند شد.

همچنین دانشکده علوم خانواده به منظور تحقق مطالبه رئیس محترم دانشگاه تهران جهت ایفای نقش محوری در زمینه فعالیت‌های علمی، تحقیقاتی و حل مسائل حوزه زنان و خانواده در کشور، علاوه بر جذب اعضای هیأت علمی جوان، از ظرفیت استادان پیشکسوت و برجسته دانشگاه‌های مختلف که دارای تخصص‌های مرتبط با رشته‌ها و گروه‌های آموزشی این دانشکده هستند، به صورت استاد وابسته بهره خواهد برد.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902347

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی‌شود
  • هوش مصنوعی جایگزین پزشک نمی‌شود
  • گفت‌وگوی مستقیم نامزدهای انتخابات با مردم در «فرصت انتخاب» و «نماینده مردم»
  • با کیفیت ترین خودرو بعد از تسلا را برای حمل و نقل تهران انتخاب کرده ایم | پوست اندازی ۶۵ هزار تاکسی برقی در تهران
  • اعضای هیات مدیره انجمن صنفی پایگاه های خبری تهران انتخاب شدند + اسامی و عکس ها
  • اعضای هیات مدیره انجمن صنفی پایگاه های خبری تهران انتخاب شدند
  • ببینید | اعلام جزئیات برگزاری انتخابات الکترونیک در تهران
  • اعلام جزئیات برگزاری انتخابات الکترونیک در تهران
  • اعلام جزییات برگزاری انتخابات الکترونیک در تهران
  • توضیح دانشگاه تهران درباره انتخاب همسر ابراهیم رئیسی به‌عنوان عضو هیات جذب دانشکده علوم خانواده