Web Analytics Made Easy - Statcounter

 همشهری آنلاین- رابعه تیموری:' گرافیک اطلاع‌رسان زیر توزیع امکانات و میزان سرانه‌های بهداشتی - درمانی محله‌های این منطقه را به زبان اعداد و ارقام بیان می‌کند :

خواندنی‌های بیشتر را اینجا بخوانید


تعداد مراکز حوزه سلامت محله‌ها

 



پراکندگی امکانات در نواحی عادلانه است




مرکز درمان و بازتوانی اعتیاد در محله مقدم، مراکز رادیولوژی و سونوگرافی در محله‌های امامزاده حسن (ع) و ابوذر شرقی و مرکز فیزیوتراپی در محله ابوذر شرقی قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سهم‌ نابرابر محله‌ها در توزیع مراکز درمانی



مرکز سونوگرافی و رادیولوژی کم‌ است

کمبود مراکز سونوگرافی و رادیولوژی از مشکلات مهم ساکنان منطقه١٧ است و بیماران برای استفاده از این خدمات مدت‌های طولانی در صف مراجعان مرکز سونوگرافی و رادیولوژی بیمارستان ضیائیان و کلینیک‌های منطقه انتظار می‌کشند.

تنها بیمارستان منطقه

بیمارستان ضیائیان که در محله سجاد (ع) و خیابان ابوذر واقع شده، از مراکز ترومای تهران به شمار می آید و هر روزه پذیرای شمار زیادی از بیمار است. این بیمارستان در سال‌های اخیر جهش قابل توجهی در سطح خدمات‌رسانی داشته و بسیاری از تجهیزات و بخش‌های کلینیکی و پاراکلینیکی مجموعه مانند بخش مادر و کودک و سی‌سی یو گسترش پیدا کرده یا بخش‌هایی مانند پزشکی هسته‌ای و ام، آر، آی ساخته شده‌اند تا ساکنان منطقه را از سرگردانی در بیمارستان‌های شمال شهر بی‌نیاز کنند. در بیمارستان ضیائیان خدمات اورژانس، سی‌تی‌اسکن، فیزیوتراپی، بینایی‌سنجی، شنوایی‌سنجی، آی سی یو، دیالیز، جراحی پلاستیک، طب فیزیکی، جراحی فک و صورت، روانشناسی، تغذیه و رژیم درمانی، ارولوژی، نفرولوژی، اختلالات یادگیری، رادیولوژی، سونوگرافی و ده‌ها خدمات کلینیکی و پاراکلینیکی دیگر به بیماران ارائه می‌شود.

۳۴۸٬۵۸۹ نفر (۷۵٬۸۷۲ خانوار)، جمعیت این منطقه بر اساس سرشماری سال۱۳۹۵ کشور است.
‌٧١مرکز ارائه‌دهنده خدمات سلامت شامل بیمارستان، درمانگاه، ساختمان پزشکان، داروخانه، مرکز بهداشت، مرکز رادیولوژی، سونوگرافی و آزمایشگاه در منطقه١٧ قرار دارد. تعداد مطب‌های خصوصی خارج از ساختمان پزشکان حدود٢٢مطب است.
٢٠پایگاه سلامت شهری و مرکز بهداشتی شهر تهران در قطعه هفدهم پایتخت واقع شده است.
٣مرکز مشاوره بیماری‌های رفتاری در شهر تهران دایر است که یکی از آنها در محله زمزم فعالیت می‌کند.
١٤خانه سلامت در محله‌های منطقه به صورت متوازن توزیع شده‌اند. هدف از دایر کردن خانه‌های سلامت محله‌ها، توسعه فرهنگ پیشگیری در حوزه بهداشت و درمان و ارتقاء سلامت شهروندان است.

اینفوگراف: علی حسنی

کد خبر 685884 برچسب‌ها سلامت درمان درمانگاه همشهری محله منطقه ۱۷ سرانه خانواده بیماری - بیمارستان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سلامت درمان درمانگاه همشهری محله منطقه ۱۷ سرانه خانواده بیماری بیمارستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۷۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش تعداد مراجعین ناشی از نزاع به پزشکی قانونی اردبیل

دکتر نگار خوشنویس گفت: پارسال در مجموع ۱۳ هزار و ۶۷۸ نفر با ادعای جراحات ناشی از نزاع و درگیری به مراکز پزشکی قانونی استان اردبیل مراجعه کردند.

مدیرکل پزشکی قانونی استان اردبیل افزود: از این تعداد مراجعه ۱۰ هزار و ۸۶ نفر مرد و سه هزار و ۵۹۲ نفر زن بوده است که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال ۱۴۰۱ که حدود ۱۴ هزار نفر بوده، هشت درصد کاهش داشته است.

به گفته او، بیشترین تعداد مراجعین ناشی از نزاع و درگیری به پزشکی قانونی اردبیل در سال گذشته در تیرماه با هزار و ۵۴۷ نفر و کمترین مراجعین نیز در اسفند ماه با ۷۷۰ نفر بوده است.

مدیرکل پزشکی قانونی استان اردبیل با بیان اینکه بیشترین علت مراجعه به مراکز پزشکی قانونی این استان و حتی کشور نزاع و درگیری است، افزود: افراد بعد از مراجعه به مراکز انتظامی و قضایی به مراکز پزشکی قانونی ارجاع شده و بر اساس نوع و میزان آسیب دیدگی و صدمات برای آنها گوهی صادر می شود.

دکتر خوشنویس گفت: با توجه به اینکه در پزشکی قانونی هیچ گونه کار درمانی انجام نمی‌شود، لذا اولویت اول برای مصدومین ناشی از نزاع به ویژه در موارد پر خطر ، مراجعه به مراکز درمانی جهت اقدامات درمانی می‌باشد.

او با بیان اینکه داشتن معرفی نامه از مراجع قضایی و انتظامی جهت پذیرش و ارائه نظریات پزشکی قانونی الزامی است، افزود: داشتن ظاهر خون آلود نه تنها تاثیری در نظریه‌های کارشناسی نخواهد داشت، بلکه معاینه دقیق تر زخم و جراحات را با مشکل مواجه خواهد کرد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • دخالت تکنسین‎‌ها در امور جراحی و زیبایی/ چطور باید شکایت کرد؟
  • کاهش تعداد مراجعین ناشی از نزاع به پزشکی قانونی اردبیل
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • آرامش اجتماعی؛ طرحی برای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در مناطق محروم
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • تشکیل کمپین آموزشی و مراقبتی‌های بهداشتی سالمندان در آبادان
  • امدادرسانی ١٠ خانوار عشایر گرفتار در بارندگی‌های اخیر شهرستان دنا